Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از scmp، ممنوعیت کار اپلیکیشن های آمریکایی در گوشی های افرادی که به تازگی آن را خریده اند به اندازه افرادی که مدل های قدیمی تری از آن را دارند وحشتناک نیست.

به هر حال داشتن گوشی های هوآوی به این معنا نیست که شما دیگر نمی توانید از اپلیکیشن های محبوبی نظیر فیسبوک، گوگل مپ، اینستاگرام، واتساپ، یوتیوب و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. استفاده کنید. روش هایی ساده برای دستیابی به این برنامه ها بر روی تلفن های هوشمند هوآوی وجود دارد که ساده ترینش این است که باید به دنبال یک گوشی هوشمند جدید باشید!

دولت آمریکا همکاری هوآوی را با شرکت های آمریکایی منع کرده است. این یعنی همان چیزی که در سطور پیشین به آن اشاره کردیم: ممنوعیت تمامی سرویس های گوگل در هوآوی .

با این اوصاف شما باید به فکر چاره باشید چرا که همانند بسیاری دیگر از مردمان غیرچینی جهان پرکاربردترین برنامه ها و سرویس های مختلف محبوب شما از نوع آمریکایی هستند.

افرادی که از قبل گوشی های هوآوی را دارند نباید نگران این قضیه باشند چرا که گوشی ها و لپ تاپ های مدل قدیمی هوآوی هنوز با انواع سرویس ها و اپلیکیشن های آمریکایی کار می کنند اما نوع جدید هوآوی اینطور نخواهد بود و در واقع گوشی های تولید شده جدید از سوی هوآوی با هیچ سرویس آمریکایی هماهنگ نیستند و خریداران آن نمی توانند از اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و ... استفاده کنند.

سختی استفاده از محصولات هوآوی فقط به آمریکا بر نمی گردد بلکه الیور داودن وزیر امور خارجه در امور دیجیتال ، فرهنگ ، رسانه و ورزش بریتانیا هم به تازگی اعلام کرده که شرکت هوآوی از عرضه در 5G انگلیس منع خواهد شد و اپراتورهای انگلیسی تا چند سال آینده نیاز به رهایی از هر گونه فناوری مربوط به این شرکت خواهند داشت.

داودن گفت انگلیس دیگر نمی تواند به تجهیزات هوآوی اعتماد كند زیرا تحریم های ایالات متحده علیه چین بدان معنی است كه این شركت در حال حاضر قادر به استفاده از اجزای اصلی ساخت آمریكا نیست و مجبور است به نرم افزار خود اعتماد كند. مسئولان نگران تراشه های جدید و تأثیر آنها بر شبکه انگلیس هستند.

اما مقامات امروز گفتند که اگرچه هوآوی از استفاده از فناوری خود در شبکه 5G انگلیس منع می شود  اما لپ تاپ ها و تلفن های همراه ساخته شده توسط غول فناوری دولتی چین هنوز در امان هستند چرا که دستگاه های قدیمی تحت تأثیر تحریم های ایالات متحده قرار نگرفته اند.

البته مقامات امنیتی تأیید کرده اند مدل های جدید تلفن به برنامه های گوگل و یا مایکروسافت دسترسی نخواهند داشت.

ایالات متحده قبلاً همکاری شرکت های فناوری با هوآوی را متوقف کرده بود.

از سال گذشته تلفن های جدید هوآوی با برنامه های گوگل همخوانی ندارد .

دولت چین در حال حاضر محدودیت هایی برای تولید هوآوی دارد. شرکت آنها از ارتباط با سرویس های خدمات آمریکایی منع شده و سهم بازار این غول فناوری چینی تا 35 درصد کاهش یافته است.

تا سال 2027 طول می کشد تا بیت های فناوری هوآوی از شبکه 5G انگلیس خارج شود.

تغییرات و قوانین جدید بدان معناست که:

*ممنوعیت محصولات جدید برای شبکه 5G از اول ژانویه 2021 اعمال شده است.

*شبکه 5G هوآوی فعلا از یک منبع دیگر به نام نوکیا می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

*ارائه دهندگان اینترنت فیبری دو سال تمام فرصت دارند تا محصولات هوآوی را در فناوری اینترنت فعلی خود حذف کنند که هزینه آن دو میلیارد پوند تخمین زده می شود.

* حذف سرویس های آمریکایی از محصولات جدید هوآوی اتفاقات دیگری را نیز رقم زده است.  لرد براون زودتر از موعد مقرر از سمت ریاست انگلستان در فناوری ها هوآوی کناره گیری کرد.

*به اپراتورهای باند پهن انگلیس نیز توصیه شده است که طی چند سال آینده دیگر از محصولات این شرکت استفاده نکنند.  داودن در اینباره به Commons گفت:  بهترین راه برای ایمن سازی شبکه ها این است که اپراتورها از استفاده از تجهیزات جدید هوآوی خودداری کنند.

بر اساس گفته او اپراتورهای مخابراتی از این پس نباید هیچ تجهیزات 5G را از هوآوی خریداری کنند.

داودن تاکید کرد: هنگامی که لایحه امنیت مخابرات تصویب شد انجام این کار (خرید تجهیزات هوآوی ) غیرقانونی خواهد بود.

ممنوعیت خرید هوآوی به این معنی است که عرضه کابل 5G سال ها به تأخیر می افتد  و هزینه آن نیز 2 میلیارد پوند اضافی است. این اتفاق می تواند هزینه های بیشتری را برای مشتریان افزایش دهد.

داودن به نمایندگان مجلس نیز گفت:  تصمیم امروز در مورد ممنوعیت خرید تجهیزات جدید هواوی  5G از اواخر سال جاری ، عرضه این محصول را تا یک سال دیگر به تأخیر می اندازد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هووای اپلیکیشن سخت افزار جدید هوآوی برنامه ها سرویس ها گوشی ها شبکه 5G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است

براساس گزارش بیزنس اینسایدر، وارن بافت، سرمایه‌گذار معروف آمریکایی و مدیرعامل شرکت برکشر هاتاوی، زنگ هشدار هوش مصنوعی را به صدا درآورده و گفته است که این فناوری تحول‌آفرین باعث افزایش و پیشرفته‌تر شدن روش‌های کلاهبرداری خواهد شد.

به گزارش زومیت، بافت معتقد است تصاویر و ویدئوهایی که توسط هوش مصنوعی ساخته می‌شوند، به‌حدی قانع‌کننده هستند که دیگر واقعی یا ساختگی بودن آن‌ها را نمی‌توان به‌آسانی تشخیص داد.

بافت اعلام کرد که کلاهبرداران برای دریافت پول نقد از افراد، یک ویدئو با کمک فناوری دیپ‌فیک از او ساخته بودند. او همچنین مانند سال گذشته هوش مصنوعی را به بمب اتم تشبیه کرد.

سرمایه‌گذار معروف آمریکایی از خطرناک‌ بودن هوش مصنوعی صحبت می‌کند و این در حالی است که بافت قبل از انتشار ChatGPT از پتانسیل هوش مصنوعی تعریف می‌کرد.

مدیرعامل سرشناس برکشر هاتاوی پیش‌تر تأکید کرده بود که در زمینه‌ی فناوری هوش مصنوعی متخصص نیست؛ اما اهمیت آن را هم انکار نخواهد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد